maximadmin
0 comment

Milyen a jó önéletrajz…

Lássuk pontokba szedve, hogy mik a jó önéletrajz ismertetőjegyei napjainkban!   Tartalmi szempontok:   Formai elvárás: áttekinthetőség, oldalszámozás (hogy ne keveredjenek össze vagy el a..

Tovább
0 comment

Milyen a jó motivációs…

Szeretnél kitűnni a tömegből és a motivációs levelek unalmas sokaságából? Nézzük meg néhány pontban, hogy mit kell mindenféleképpen elkerülnöd:   Az unalmas sablonokat A nyakatekert..

Tovább
0 comment

Milyen a jó főnök?…

Nem mindenki van tisztában azzal, hogy mégis hogyan válhatna igazán nagyszerű főnökké. A legtöbb beosztott viszont könnyedén tud sztorikat mesélni arról, hogy milyen a rossz..

Tovább
0 comment

Bértárgyalás – avagy: hogyan…

A bértárgyalás kényes téma lehet még a tapasztaltabb „öregrókák” számára is. Nézzük meg, milyen tanácsokat adnak a szakértők: Tudd, hogy mennyi az az alapösszeg, amit..

Tovább
0 comment

Legjobb módszerek állástaláláshoz 2019-ben

Egy átlagember 10-15 alkalommal vált állást pályafutása során. Igen, úgy látszik, véget értek azok az idők, amikor valaki évtizedeken keresztül ugyanannál a cégnél maradt. Sőt,..

Tovább
0 comment

Tippek állásinterjúra: Legjobb technikák…

Interjútechnikák, amik hozzásegítenek a muka megszerzéséhez Ha állásinterjúra mégy, még a jelentéktelenebbnek tűnő dolgok is nagyon sokat számítanak. Egy kis hiba is elég ahhoz, hogy..

Tovább
0 comment

Hogyan kezeld az állásinterjúval…

Álláskereső vagy és aggódsz az állásinterjú miatt? Nem vagy egyedül. Az állásinterjúk kemények tudnak lenni, még akkor is, ha már többön is keresztülmentél. Az interjúk..

Tovább


Facebook